Időjárás

2019.01.04. 09:48

Vészjelzést adtak ki Vas megyére – Érkezik a hó

Az előrejelzések szerint péntek délutánra már kisebb hózápor várható, majd az esti óráktól északnyugat felől kiterjedt havazás kezdődik.

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

Az elmúlt napokban már visszatérő jelenségnek számít Vas megyében, hogy a gyönyörű napsütést egyik pillanatról a másikra, hóesés váltja fel. Úgy tűnik, hogy a pénteki nap sem lesz kivétel ezalól. Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú vészjelzést adott ki megyénkre a havazás miatt. Az előrejelzések szerint péntek délutánra már kisebb hózápor várható, majd az esti óráktól északnyugat felől kiterjedt havazás kezdődik. 12 óra alatt 5 cm-t meghaladó friss hó hullhat.

Fotó: met.hu

A Dunántúlon erős, egy-két helyen (főként a Dunántúli-középhegységben és az Alpokalján) viharos lökések (ált. 60-65 km/h) kísérhetik az északnyugati, északi szelet.

Vezessen óvatosan! Amennyiben információja van az utak minőségét illetően, küldje el észrevételeit, fotóit a [email protected] e-mail címre, hogy másokkal is megoszthassuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában