időjárás

2021.08.15. 07:22

Vasárnap a hőség mellett zivatarokra kell számítanunk Vas megyében

A délies irányú szél mérsékelt marad.

met.hu/Kőszegi Időjárás Előrejelzés

Az euró drágulása a mindennapi életre is kihat. Aki nyaralni készül, úgy kalkuláljon, hogy akár 15 százalékkal is többet fizet 2020-ban, mint a hasonló szolgáltatásokért a múlt évben F

Fotó: VN-archív/Unger Tamás

Vas megye

Vasárnap a délelőtti több órás napsütést délutáni gomolyfelhő-képződés követ. Délutántól elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. Egy-egy hevesebb zivatarra is esély mutatkozik, ezeket viharos kiutószél, jégeső, és lokálisan jelentős csapadék kísérheti. A délies irányú szél mérsékelt marad. Délutánra 34-36 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Fotó: met.hu

Országos

Napos idő várható gomolyfelhőkkel. Az északi tájakon több helyen alakulhatnak ki záporok, zivatarok, délutántól délebbre sem lehet kizárni őket, arrafelé viszont az északinál kisebb számban fordulhatnak elő. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 37 fok között valószínű. Késő estére 18 és 26 fok közé hűl le a levegő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában