hőseink segítenek

2018.01.03. 11:49

Liftbe szorult férfin, balesetnél, betegmozgatásban segítettek a vasi tűzoltók

Betegmozgatáshoz, liftbe ragadt emberhez és pályaelhagyásos balesethez riasztották a szombathelyi és körmendi tűzoltókat kedden.

Betegmozgatásban nyújtottak segítséget a mentőknek a szombathelyi tűzoltók Gyöngyösfaluban a Kőszegi úton, kedden a délelőtti órákban. A szombathelyi tűzoltók az emeleten lévő beteget hordágy segítségével lehozták, majd a mentőautóba helyezték.

Liftbe ragadt egy ember Körmenden a vasúti gyalogos felüljárónál szerdán délután. A körmendi hivatásos tűzoltók a vasút biztonsági szolgálatával közösen a felvonóban rekedt embert kiszabadították, majd lezárták a liftet. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Az útpályát elhagyva árokba csapódott egy személyautó a 86-os és a 84-es főút találkozásánál Szombathely közelében kedden délután. A baleset helyszínére a szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztották. A gépjárműben egy ember utazott, aki nem sérült meg a balesetben. A szombathelyi tűzoltók áramtalanították az autót, majd megszüntették a forgalmi akadályt.- foglalja össze a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában