katasztrófavédelem

2018.01.02. 12:33

Három műszaki mentéshez vonultak a hosszú hétvégén

A műszaki mentéseket a körmendi hivatásos, a celldömölki önkormányzati és jánosházi önkéntes tűzoltók végezték el.

Fotó: Illusztráció

Nyolc méteres fa ága szakadt le, majd fennakadt a telefonkábelen december 30-án Ivánc településen. A körmendi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével az ágat eltávolították. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Személyautó borult a tetejére, miután egy útpadkára hajtott a 86-os főúton Egyházasrádóc közelében december 31-én az esti órákban. Az autóban egy ember utazott, aki a baleset következtében nem sérült meg a balesetben. A körmendi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd felitatták az ütközés következtében az úttestre folyt üzemanyagot. Az egység ezt követően megszüntette a forgalmi akadályt.

Személyautó lesodródott az úttestről, majd egy beton villanyoszlopnak csapódva állt meg Kamond településen a Petőfi Sándor utcában január 1-én hajnalban. Az ütközés következtében a villanyoszlop a járműre dőlt. Az autóba egy ember utazott, aki a balesetben nem sérült meg. A celldömölki önkormányzati és a jánosházi önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre. Áramtalanították az autót, eltávolították a kidőlt villanyoszlopot, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A leszakadt villamosvezetékek miatt hatvanhét fogyasztói helyszínen szünetelt a villamos áram és a telefonszolgáltatás. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Az áramszolgáltatás január 1-én délután három órakor helyreállt.- írja a katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában