műszaki mentések

2018.04.04. 12:14

Kéményseprőnek segítettek, és veszélyes fát távolítottak el kedden a vasi tűzoltók

Kéményseprőnek nyújtottak segítséget a tűzoltók Sárváron, veszélyesen megdőlt fákat távolítottak el az egységek Őriszentpéter és Szalafő között.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: Illusztráció

Így számol be a katasztrófavédelem a két esetről: Családi ház kéménye dugult el Sárváron, az Ady Endre utca egyik családi házánál kedden a délelőtti órákban. A kéményseprő nem tudta a kivezető nyílást megközelíteni, ezért kérte a tűzoltók segítségét. A sárvári hivatásos tűzoltók létraszer segítségével a kéményseprőt felemelték, aki így sem tudta megtisztítani a kivezető nyílást. A kéményseprő szakember megtiltotta annak használatát. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Két lucfenyő dőlt meg veszélyesen, Őriszentpéter és Szalafő közötti úton, kedden délután. A fák veszélyeztették a közút forgalmát. Az őriszentpéteri önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre, az egység motoros láncfűrész segítségével a fákat feldarabolták, ezzel a veszélyhelyzetet megszüntették. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában