Hogy mindenki hazaérjen

2018.12.20. 14:17

Figyelemfelhívó táblákat helyeznek ki a balesetveszélyes útszakaszokra Vas megyében

A balesetmegelőzés a cél.

police.hu

Fotó: police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vas Megyei Igazgatóság munkatársainak együttműködése eredményeként figyelemfelhívó táblákat helyeznek ki Vas megye fokozottan balesetveszélyes útszakaszaira – írja hivatalos oldalán a police.hu.

A gépjárművezetők – elsőként – december 20-án, a 84-es számú főúton, Gérce térségében találkozhatnak ilyen táblával.

Fotó: police.hu

László Péter r. alezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője sajtótájékoztatón elmondta, hogy Vas megyében az elkövetkezendő időszakban öt helyszínen, tíz figyelemfelhívó jelzőtábla kihelyezésére kerül sor azokon az útszakaszokon, ahol ez a közlekedés biztonsága miatt indokolt. A kezdeményezés célja a közlekedési balesetek megelőzése. Fontos, hogy a gépjárművezetők helyesen válasszák meg autójuk sebességét, tartsanak megfelelő követési távolságot, induljanak el kellő időben otthonról és legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben! Felhívta a figyelmet arra is, hogy a lassúbb, körültekintőbb vezetéssel minimálisra csökkenthető a baleseti kockázat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában