Baleset

2018.12.11. 14:14

Összeütközött két kisteherautó a 8-as főúton Vasvárnál (Frissítve)

Az esethez a vasári önkormányzati tűzoltókat riasztották.

Horváth Balázs, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Fotó: Horváth Balázs

Frissítve:

18.00

Kedd délután baleset történt Vasvárnál a 8-as úton. Egy kisteherautó érkezett Jánosháza irányából, amikor jobbra indexelt, ezért egy másik kisteherautó az előzésébe kezdett. Az első jármű ennek ellenére figyelmetlenül balra kanyarodott, ezért összeütköztek, majd a szalagkorlátnak csapódtak. A vétkes jármű sofőrje könnyebben megsérült a balesetben. A mentés és a helyszínelés idejére az utat teljesen le kellett zárni, a forgalmat elterelték.

Fotó: Horváth Balázs

 

Fotó: Horváth Balázs

 

15.00

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 15 órakor feloldották – írja a police.hu.

14.00

Összeütközött két kisteherautó a 8-as főút 145-ös kilométerénél, Vasvár belterületén, a főút és a Vasúti utca kereszteződésénél. Az esethez a vasári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a műszaki mentési munkálatokat végzik a helyszínen. Az első hírek szerint az egyik gépkocsi vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. – írja hivatalos oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában