Baleset

2019.02.04. 16:14

Ütközés Katafán: a pótkocsi felborult, sérült is van (Frissítve)

Katafa belterületén ütközött össze ma délután egy Renault típusú személygépkocsi és egy teherautó.

Horváth Balázs, Police.hu

Fotó: Horváth Balázs

Frissítve:

20.45

Hétfőn este 8 óra után fejeződött be annak a teherautónak a műszaki mentése, ami délután 4 óra körül ütközött össze egy Renault Kangooval a 86-os úton, Katafa közelében. A Renault áttért a szembejövő sávba, ahol ütközött a teherautó pótkocsijával, aminek kiütötte a futóművét. A pótkocsi fel is borult, a Renault vezetője pedig megsérült, kórházba kellett szállítani.

A 86-os út a nehéz műszaki mentés miatt több órára le volt zárva ezen a szakaszon, a forgalmat elterelték.

Fotó: Horváth Balázs

18.15

Egy Renault kisteherautó haladt a 86-os főúton Körmend felé, amikor Katafa közelében az autó áttért a szembejövő sávba, ahonnét a sofőr hirtelen kormánymozdulattal akart visszatérni a saját sávjába, de elvesztette az uralmát a jármű felett, és a szemből érkező pótkocsis teherautó pótkocsijának csapódott. A Renault ezután a szalagkorlátnak csapódott, a teherautó pótkocsija pedig felborult. A Renault vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

A műszaki mentés hosszan elhúzódott, mivel a felborult pótkocsi textilekkel volt tele, a Renault pedig kiütötte a futóművét. A mentés végéig a 86-os út teljesen le volt zárva.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs

16.30

Az elsődleges információk szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. február 4-én 15 óra 50 perckor a 86-os számú főút 48-as kilométerszelvényénél, ahol egy kamion és egy személygépkocsi ütközött – írja hivatalos oldalán a police.hu.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon 16 órától teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Körmend irányából közlekedőket Nádasd, a Zalaegerszeg felől érkezőket pedig Katafa irányába terelik.

16.10

A pótkocsi felborult, a balesetnek személyi sérültje is van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában