baleset

2019.12.08. 08:12

Futás közben gázoltak el egy anyukát Szombathelyen – Súlyosan megsérült (Frissítve!)

Egy fehér telefon volt nála, aminek a háttérképén két gyereket lehet látni.

Horváth Istvánné

Fotó: HI

Frissítve:

8.20

Időközben kaptuk a hírt, hogy a felhívás alapján sikerült kideríteni az elgázolt futó anyuka személyazonosságát. Mindenkinek köszönjük a fáradozást, aki próbált segíteni!

Korábban írtuk:

8.00

Vasárnap reggel súlyos közlekedési baleset történt Szombathelyen. Egy Citroen haladt a Jókai utca felől a Brenner Tóbiás körút felé, amikor a Nárai út kereszteződésében lévő gyalogátkelőhelynél a reggeli ködös időben egy futót gázolt el. Az elütött gyalogos súlyosan megsérült, az ütközési ponttól körülbelül 40 méterre esett az úttestre. Az autó pedig több mint 60 méterre állt meg az ütközéstől. A baleset körülményeit és a jármű sebességét a Rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja. Az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni.

Fotók: Horváth Istvánné

Az elütött gyalogosnál személyi okmányok nem voltak, a középkorú nő vasárnap reggel indult futni profi futófelszerelésben a Nárai út – Külső Nárai út környékén, és egy fehér telefon volt nála, aminek a háttérképén két gyereket lehet látni. A telefon le van zárva. Képeink között a jellegzetes cipőről és a ruházatról is látnak fotókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában