baleset

2020.01.14. 19:06

Rosszul lett vezetés közben a sofőr, több száz métert haladt a szántóföldön az autó Csepregnél (frissítés)

A tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki a jármű vezetőjét.

Horváth Balázs, vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

20:30

Kedd este egy Opel haladt Bük felől Csepreg irányába, amikor a sofőr vezetés közben rosszul lett. Az autó egy egyenes útszakaszon letért az útról, de a sofőr eszméletlen állapotban tovább nyomta a gázpedált, így mintegy 350 métert haladt az út menti mezőgazdasági területen és egy szántóföldön, miközben egy kisebb árkot is átugratott.

Szerencsére a balesetnek volt szemtanúja, aki gyorsan segítséget hívott, különben az autót nagyon nehezen lehetett volna észrevenni a sötétben, a szántóföld közepén.

Fotó: Horváth Balázs

A kiérkező mentők stabilizálták az Opelt vezető férfi állapotát a helyszínen, majd kórházba szállították.

Fotó: Horváth Balázs

A helyszínen a csepregi tűzoltók segítettek a mentésben, akik a sérültet a mentőkkel közösen emelték ki az autóból, majd áramtalanították a járművet.

Fotó: Horváth Balázs

A műszaki mentés idején egy néhány perces időszakra le kellett állítani az út forgalmát, a forgalmat ezalatt a csepregi tűzoltók irányították. Ekkor érkezett Bük irányából egy Peugeot, aminek a sofőrje elhajtott a forgalmat megállító tűzoltó és a megkülönböztető jelzéssel álló tűzoltóautó mellett jobbról, miközben a három fős társaság az autóból lehúzott ablaknál válogatott káromkodásokkal szidalmazta a mentést végző tűzoltókat. A zárás másik felén az autót sikerült megállítani, majd elbeszélgettek a trágár társasággal.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs

 

19:09

Árokba borult egy gépkocsi Csepreg és Bük között félúton. A járműben csak a vezetője utazott, akit a csepregi önkormányzati tűzoltók a mentőkkel együttműködve emeltek ki az autóból. Az egység áramtalanította a bajba került kocsit- írta az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint az autó vezetője rosszullét miatt veszítette el uralmát a jármű felett és hagyta el az utat. A helyszínre a csepregi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki.

Kiemelt képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában