tragédia

2020.01.27. 10:10

Halálos baleset történt Balogunyomnál (Frissítés)

A 86-os főúton Hétfőn délelőtt Balogunyom közelében egy személyautó és egy kamion ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények miatt.

Horváth Balázs

20200127 Halálos baleset a 86-os úton Balogunyom és Szombathely között Horváth Istvánné, HI, Vas Népe

Fotó: Horváth Balázs

12:05

Befejeződött a rendőrségi helyszínelés a 86-os főúton Balogunyom és Szombathely között, ahol halálos baleset történt hétfőn kora délelőtt. A nyomok alapján a Szombathely felől Körmend felé haladó Mazda ismeretlen okból áttért a szembejövő sávba, ahol az érkező kamion vezetője már nem tudta elkerülni a balesetet, frontálisan ütközött a két jármű.

A kamion és a személyautó is az út menti árokban állt meg. A személyautót vezető nő életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset pontos körülményeit. A mentés és a helyszínelés idején teljes útlezárás volt érvényben, a forgalmat Ják irányába terelték el.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs

11:07

Információink szerint a baleset a 86-os út Szombathely és Balogunyom közötti szakaszán történt hétfő délelőtt.

A kamion a megyeszékhely irányába tartott, amikor eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan ütközött a Körmend felé tartó fekete Mazda személyautóval, a két jármű az út két oldalán lévő árokban állt meg. A balesetben úgy tudjuk, hogy a személyautót vezető szombathelyi nő vesztette életét.

A rendőrség jelenleg teljes útlezárás mellett helyszínel, ez és a műszaki mentés várhatóan több órán keresztül el fog tartani. A forgalmat Szombathely határában illetve a másik oldalról Balogunyomnál Ják irányába terelik.

Fotó: Cseh Gábor
Fotó: Cseh Gábor
Fotó: Cseh Gábor

10:29

Információink szerint a személyautóban utazó hölgy életét vesztette a balesetben.

A rendőrségi helyszínelés és a mentés ezekben a percekben kezdődik meg, emiatt az érintett útszakaszon várhatóan több órán keresztül teljes útlezárás lesz.

Frissítés: A Szombathelyről Körmend irányába tartó autósokat a Körmendi úton lévő körforgalomnál leterelik, nem lehet Balogunyom felé közlekedni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában