baleset

2020.03.30. 17:08

Olajfolton csúszott meg, vízzel teli árokba borult egy Opel Sárvár közelében

Hétfő délután egy John Deere traktor haladt Ikervár felől Sárvár irányába, amikor Sárvár közelében a traktor vezetője észrevette, hogy az útra elfolyt a hidraulikaolaj a gépből, ezért az út szélén megállt, majd hívta a 112-es segélyhívót, miközben elindult visszafelé, hogy megkeresse, hol kezdődött az olajfolyás.

Horváth Balázs

Nem sokkal ezután egy Opel Corsa haladt ugyanebbe az irányba, az autó egy jobbra ívelő kanyarban ráhajtott az olajra, amitől az autó megcsúszott és irányíthatatlanná vált, majd a jobb oldalon egy mély, vízzel teli árokba hajtott, ahol felborult és félig a vízben állt meg.

Információink szerint az autót vezető férfi nem használta a biztonsági övet, ezért kifejelte a szélvédőt, a lábával illetve a mellkasával pedig kitörte a kormányoszlopot is a helyéből az ütközés erejétől, súlyosan megsérült a balesetben, a mentők kórházba szállították.

 

Úgy tudjuk, hogy a John Deere traktorban összesen 40 liter olaj volt, ez folyt el. A rendőrség a traktort lefoglalta, igazságügyi műszaki szakértő segítségével fogják megvizsgálni a járművet. A mentés és a helyszínelés idején egy darabig teljesen le kellett zárni az érintett útszakaszt. Az olajos részt a Magyar Közút gépe csúszásmentesítő anyaggal szórta fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában