kék hírek

2020.07.14. 16:23

Eltiltás hatálya alatt ittasan szenvedett balesetet a szombathelyi férfi

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte az ügy vizsgálatát.

police.hu

Forrás: Shutterstock

Személyi sérüléssel végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. április 27-én, a 8713-as számú úton. Egy 68 éves férfi személyautóval közlekedett Pornóapáti felől Nárai irányába, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett, egy hídáteresznek ütközött, majd az árokba borult. A sofőr a baleset során könnyű sérüléseket szenvedett. Az intézkedés során a férfi vezetői engedélyét átadni nem tudta, mert azt korábban visszavonták. A gépkocsivezetővel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte- írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában