tragédia

2020.07.10. 09:13

Kizuhant egy kisgyerek egy kőszegi, négyemeletes ház ablakából – Frissítve

A gyermeket mentőhelikopter szállította el a helyszínről.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

9:48

Információink szerint a négyéves kislány a nagymamával volt kettesben pénteken kora reggel Kőszegen, az Űrhajósok útján lévő négyemeletes ház lakásában. 6 óra előtt a nagymama a kutyát akarta levinni sétálni, ahová a kislány is el akarta őket kísérni, de a nagymama ezt nem engedte meg. A kislány így egyedül maradt otthon, de később a második emeleti lakás ablakához ment, ahonnét kiesett. A gyerek életveszélyesen megsérült, több mentő és mentőhelikopter is a helyszínre érkezett, de csak több mint két órával később, 8:20-ra sikerült annyira stabilizálni az állapotát, hogy a helikopter kórházba tudja szállítani. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

9:10

Információink szerint pénteken, reggel 6 óra előtt Kőszegen, az Űrhajósok útján kizuhant egy négyéves kisgyerek egy négyemeletes ház második emeleti ablakából. Úgy tudjuk, hogy a gyermek a nagymamára volt bízva, ő viszont levitte a kutyát sétálni, addig a kisgyerek egyedül maradt, ekkor történt a baleset.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs

A kisgyerek életveszélyesen megsérült, mentőhelikopter jött érte, de csak több mint két órával később, 8:20 körül tudták annyira stabilizálni az állapotát, hogy kórházba lehessen szállítani.

Fotó: VN
Fotó: VN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában