Beismerték tettüket

2020.10.28. 14:58

Biciklilopások elkövetőit fogták el a szombathelyi rendőrök

A két férfi Szombathely több pontjáról is tulajdonított el kerékpárokat.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Shutterstock

A járőrök 2020. október 24-én, az éjjeli órákban két, kerékpárokat toló helyi lakost igazoltattak Szombathelyen, a Petőfi Sándor utcában. Az intézkedés során a férfiak a kerékpárok tulajdonjogát nem tudták igazolni, valamint a rendőrök több olyan eszközt is találtak náluk, amelyek alkalmasak voltak biciklilopáshoz, ezért őket a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozók a 45 és a 46 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, melynek során több bűncselekmény elkövetését is beismerték.

Az elkövetőknél végrehajtott házkutatások alkalmával több kerékpárt lefoglaltak a nyomozók, melyek közül két bicikli tulajdonosa ezidáig ismeretlen. Az itt található felhívásban a Szombathelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a tulajdonosok felkutatásában.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában