Kék hírek

2021.01.25. 08:22

Elzárás és végrehajtandó szabadságvesztés – három körözött férfit fogtak el a rendőrök Vas megyében

Egy férfi a kiszabott közérdekű munkát nem teljesítette, míg egy másik férfi a pénzbírságot, a harmadik pedig a helyszíni bírságot nem fizette be.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Pixabay

A rendőrség munkatársai 2021. január 24-én, Szentgotthárdon igazoltattak egy 44 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mivel a részére kiszabott közérdekű munkát nem teljesítette és azt a Zalaegerszegi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja végrehajtandó szabadságvesztésre változtatta át. A rendőrök a zalaszentmihályi férfit a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A járőrök 2021. január 24-én, Celldömölkön igazoltattak egy helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be. A pénzbírságot a Szombathelyi Járásbíróság elzárásra változtatta át, amelynek letöltését a 37 éves férfi nem kezdett meg. A rendőrök a személyt elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

Egy helyi lakost igazoltattak a rendőrök 2021. január 24-én, Kőszegen, a Lékai úton. Az intézkedés során a rendőrség munkatársai megállapították, hogy a férfival szemben a Kőszegi Rendőrkapitányság körözést rendelt el helyszíni bírság helyébe lépő szabálysértési elzárás végrehajtása miatt. Az egyenruhások a férfit elfogták és a Főkapitányság fogdájába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában