Visszatekintés

2021.01.13. 10:00

Emlékezetes Vas megyei balesetek 2020 harmadik negyedévéből

A 2020-as év is bővelkedett jó vagy szomorú okból emlékezetes eseményekben, az alábbiakban néhány fotó erejéig visszatekintünk az év hamradik negyedévében történt balesetekre.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

2020. július elején tragikus balesetről számoltunk be, Magyarlakon egy fűnyírótraktor borult a sofőrre munka közben egy lejtős területen, a sofőr beszorult, és sajnos már nem lehetett segíteni rajta.

Fotók: Horváth Balázs

Július végén az egyik számunkra is legmegrázóbb eset történt Sorkifalud közelében, ahol egy traktor ütközött személyautóval olyan szerencsétlenül, hogy a nagyon rossz műszaki állapotú személyautóból kiszakította a gyerekülést a benne ülő 5 éves gyerekkel együtt, majd a traktor a kisgyerekre borult, aki olyan súlyosan sérült, hogy nem tudták megmenteni.

Szeptember elején egy 21 éves fiatal ugrott le szerelmi bánatában egy tízemeletes épület tetejéről Celldömölkön. A fiatal egy parkoló autóra esett rá, ami bár totálkárosra tört, de az öngyilkosságot megkísérlő férfi túlélte a hatalmas esést, és még csak életveszélyesen sem sérült meg.

Szeptember közepén egy 18 éves lány halt meg Sajtoskál közelében közlekedési balesetben, aki autójával nagy sebességgel tartott Sopron irányába, de áttért a szembejövő sávba, ahol ütközött egy kamionnal. A 18 éves sofőr a helyszínen elhunyt, a mellette ülő férfi életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában