segítségnyújtás elmulasztása

2021.01.11. 13:08

Kerékpáros sérült meg a balesetben – Szemtanúk jelentkezését várják

A Körmendi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja.

police.hu

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 18030/504/2020. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. október 15-én, 17 óra 45 perckor, Körmenden. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő egy Peugeot 307 típusú személygépkocsival közlekedett a Kossuth Lajos utca 3. szám előtti lakóház parkolójában, amikor az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy kanyarodott ki jobbra, az Alkotás utca irányába, hogy nem adott elsőbbséget az Alkotás utcában a Kossuth Lajos utca irányába közlekedő kerékpárosnak. A biciklis azért, hogy az ütközést elkerülje, a bicikliről leugrott, melynek következtében a gépkocsi bal hátuljának ütközött, majd a földre esett. A gépkocsivezető a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kerékpáros könnyebben megsérült.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Segítségüket köszönjük!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában