Ügyészség

2021.04.15. 11:58

Meggyilkolt villanyszerelők – Kettős gyilkosság a vád, életfogytiglan az ügyészség indítványa

A két villanyszerelő holtteste nem került elő.

kisalfold.hu

A Kisalföld március végén arról írt, hogy kettős gyilkosságért kell felelnie a győri É. Imrének. A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség csütörtökön kiadott közleménye szerint életfogytig tartó fegyházbüntetést indítványoz az ügyészség azzal a férfival szemben, aki a vád szerint megölt két villanyszerelőt; a holttestek azóta sem kerültek elő – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Ahogy arról korábban beszámoltak, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2018. április 1-je óta folytatott nyomozást É. Imre 64 éves győri vállalkozóval szemben. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. március 31-én a kora reggeli órákban az egyik abdai töltőállomáshoz találkozót beszélt meg egy 55 éves mosonmagyaróvári villanyszerelővel, akit az Ikrényben található telkére csalt, ott a gyanú szerint megölte őt. A feltételezett elkövetőt a nyomozás folyamán meggyanúsították a nyomozók azzal is, hogy 2015. június 3-án a délutáni órákban szintén Ikrény térségében végzett egy váci férfival – miután előzőleg erre az időpontra és helyszínre találkozót beszélt meg vele – azért, hogy a sértett által Ausztriában bérelt markológépet megszerezze.

További részletek az ügyben ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában