Rendőri intézkedés

2021.06.17. 09:12

Rokona autóját engedély és kulcs nélkül vitte el, majd társaival Celldömölkről loptak gázolajat

A Celldömölki Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és több, vagyon elleni bűncselekmény miatt folytat büntetőeljárást három személlyel szemben.

Police.hu

Fotó: Police.hu

A Celldömölki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kisebb értékre elkövetett lopás és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három, Jánosháza környéki személlyel szemben. A gyanúsítottak 2021 májusától 2021 június elejéig láncfűrészeket, valamint parkoló gépkocsikból gázolajat tulajdonítottak el Celldömölkről és a város környékéről. Az egyik esetben a 17 éves gyanúsított nagybátyja gépkocsiját – engedélye nélkül – a garázsból kitolta és a gyújtáskapcsolóból kilógó vezetékek összekötésével indult „haszonszerző” körútjára. A rendőrök a fiatalt útközben igazoltatták és megállapították, hogy a személy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A sofőr a gépkocsi csomagtartójában több, a bűncselekmények elkövetéséhez használt tárgyat is szállított – tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A gyors és széleskörű adatgyűjtésnek és a beszerzett információknak köszönhetően a celldömölki rendőrök elfogtak még kettő, a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható személyt is, akik a kihallgatásuk során a cselekmények elkövetését elismerték. Lakóhelyükön több, a bűncselekmények elkövetéséből származó tárgyat foglaltak le a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában