Gyanús alakok

2021.08.26. 13:00

Hajtóvadászat van a migránsok után Szentpéterfán – fotók

Csütörtökön reggel többen is bejelentették a rendőrségre, hogy Szentpéterfán gyanús alakokat látnak sétálni nagyobb csoportokban az osztrák határ irányába.

Horváth Balázs

Információink szerint a helyszínre a rendőrök nagy erőkkel, mintegy fél tucatnyi rendőrautóval érkeztek ki és igazoltatni akarták az embereket, de ők elszaladtak. A rendőrök különböző helyeken, házak kertjében és pajtákban elrejtőzve találtak meg több embert, akik úgy tudjuk, hogy nem tudták igazolni jogszerű magyarországi tartózkodásukat. A legtöbb ember közülük afgánnak vallotta magát.

A falu határában egy szerb rendszámú kisbuszt és egy szintén szerb személyautót is megállítottak, vizsgálják, hogy a járműveknek és a sofőröknek köze volt-e az illegálisan az országban tartózkodók szállításában. A két jármű sofőrjét a rendőrök elszállították a helyszínről.

és illegálisan az országban tartózkodókat fogtak el csütörtökön Sárvár közelében, a 84-es főúton is. Itt úgy tudjuk, hogy mintegy 12 embert találtak, akik nem tudtak igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak az országban.

Fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/tizenket-migranst-szallitott-autojaban-a-roman-sofor-sarvar-tersegeben-5234501/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=vaol&fbclid=IwAR2qbbB9cuX7jxFVR1loiq5TdAhz2sLfopNvzAVa_BL2k61PVvXl4lr8WnU

Ezek is érdekelhetik