Kékfény

2021.10.25. 13:00

Összefoglaló Vas megyéből

A hétvége eseményei számokban.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2021. október 22-én 5 óra és 2021. október 25-én 5 óra közötti időben egy, súlyos és három, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink tizenöt, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közúti ellenőrzések során öt gépkocsivezetővel szemben mutatott pozitív értéket az alkoholteszter Vas megyében és közülük az egyik járművezető anyagi kárral végződött közlekedési balesetet is okozott Sorkifalud belterületén. A rendőrök a sofőröket további mintavétel céljából előállították és velük szemben az illetékes rendőrkapitányságok büntetőeljárást indítottak.

A rendőrség munkatársai két gépjárművezetővel szemben szabálysértési eljárást indítottak engedély nélküli vezetés miatt, mivel a sofőrök úgy vettek részt járművükkel a közúti forgalomban, hogy nem rendelkeztek vezetői engedéllyel. A rendőrök őket szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik