Kék hírek

2021.11.14. 11:00

Rendőrségi összefoglaló Vas megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2021. november 13-án 5 óra és 2021. november 14-én 5 óra közötti időben egy, súlyos és kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A rendőrség munkatársai hat, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek – adta hírül a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség munkatársai egy kőszegi gépjárművezetővel szemben szabálysértési eljárást indítottak engedély nélküli vezetés miatt, mivel a sofőr úgy vett részt autójával a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök őt szabálysértési őrizetbe vették.

A közúti ellenőrzések során egy járművezetővel szemben mutatott pozitív értéket az alkoholteszter Szombathelyen. A rendőrök a helyi sofőrt további mintavétel céljából előállították és vele szemben büntetőeljárást indítottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában