Rendőri intézkedés

2022.07.13. 08:19

Súlyos baleset történt az éjszaka Sárváron - Ittas volt a sofőr, sőt jogosítvánnyal sem rendelkezett

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóség

Frissítve:

10.00

A Rába-híd betonpillérjének hajtott egy személyautó ma hajnalban Sárvár határában, a Rákóczi úton.

A jármű megcsúszott, és először a menetiránya szerinti bal, majd a jobb oldali hídelemnek csapódva az út közepén állt meg. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a motor és az akkumulátor is kiszakadtak az autóból. A sárvári hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat munkatársaival együtt kiemelték az autó egyetlen utasát a roncsból, majd a közútkezelő szakemberivel megtisztították a hidat a roncsdaraboktól - írja hivatalos oldalán a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Forrás: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

8.00

Súlyos sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök az éjszaka folyamán Sárváron. Egy nagysimonyi lakos személyautóval közlekedett a Rákóczi Ferenc utcában, amikor haladása során elvesztette uralmát járműve felett és az útról lesodródva a híd tartóoszlopának ütközött. A sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért kórházi ellátása során mintavételre került sor. Az egyenruhások megállapították továbbá, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást a Sárvári Rendőrkapitányság - tájékoztatott a baleset részleteiről a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában