Minden jó, ha a vége jó

2022.08.03. 10:36

Meglett a Csepregről eltűnt 13 éves lány - Cikkünk is segített

Egyelőre nem tud beszélni arról, hogy miért ment el.

Vas Népe

A csepregi iskola, ahol hetedik osztályos lesz szeptembertől az előkerült lány

Amint megírtuk, szombaton eltűnt egy 13 éves csepregi kislány, aki a rendőrség közleménye szerint a nagymamájához indult, de nem ért oda. 

A lány a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola tanulója, megkerestük az osztályfőnökét, Hetyésy Katalint, hogy mit tud róla. Elmondta, hogy nagyon aggódik tanítványáért, jó lenne, ha minél előbb előkerülne.  

A nyilvánosság segített, a kislányt a rendőrség megtalálta. 

Szerdán reggel Hetyésy Katalin arról tájékoztatott minket, hogy a vaol.hu cikke is segített a keresésben, mert a rendőrséghez sok visszajelzés érkezett. A lány bejelentkezett az osztályfőnökénél Messengeren, hogy megvan. A kérdésre azonban, hogy miért ment el, azt írta: erről most még nem tud beszélni, de később írni fog. 

- Próbáltam telefonon is hívni az elmúlt napokban, de nem volt bekapcsolva. A rendőrök a szülőket is próbálták elérni, de hiába, arra vártak, hogy a telefonok be legyenek kapcsolva, hogy a hollétük helyét beazonosíthassák – mondta az osztályfőnök a saját értesülései szerint.  

A rendőrségre kellett menni a lányért, az őt nevelő nagymama hazavihette, fizikailag egészséges, jól van, a leendő hetedik osztályos kislánynak lelkileg még fel kell dolgoznia a történteket.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában