Rendőrségi hírek

2022.08.06. 07:44

Sok dolga akadt a vasi rendőröknek az elmúlt 24 órában

Jogsi nélküli és ittas sofőr is akadt, de körözött személyt is fogtak.

vaol

Forrás: MW-archív

Fotó: -------------------

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a 2022. augusztus 5-én 5 óra és 2022. augusztus 6-án 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A rendőrök három, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek - írja a police.hu

A járőrök egy szombathelyi járművezetőt igazoltattak az éjszakai órákban, Szentgotthárdon. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfit a Szombathelyi Járásbíróság a járművezetéstől már korábban eltiltotta. A 26 éves sofőrt a rendőrök előállították és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A rendőrök egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek Szombathelyen, az éjszakai órákban. A vépi sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Celldömölkön, a Szabadság téren igazoltattak munkatársaink egy 37 éves esztergomi férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben az Esztergomi Rendőrkapitányság körözést rendelt el. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában