Baleset

2022.09.09. 14:37

A vétkes nem ismerte el a felelősségét - Teherautónak ütközött egy személyautó Szombathelyen - fotó

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Pénteken kocsisor haladt Szombathelyen a Körmendi úton a belvárosból kifelé, a járművek a kétszer két sávos út belső sávjában haladtak, mivel a külső sávban az útburkolati jeleket festették. A kocsisor lassított a sor elején balra kanyarodó személyautó miatt, majd újra elindult, amikor egy Mercedes teherautó és egy osztrák rendszámú BMW személyautó ütközött össze. 

Forrás: Horváth Balázs

A BMW vezetője azt állította, hogy állt a járművel, amikor a teherautó nekiütközött, azonban a balesetnek több szemtanúja is volt, akik elmondták, hogy a BMW már jóval korábban kezdte el végigelőzni a munkálatok miatt torlódó járműveket a külső sávban, majd hirtelen az elinduló kocsisorba vissza akart térni a belsőbe, mivel a gyalogátkőhelynél szintén festettek és nem tudott tovább haladni a külsőben, de a sofőr elszámította magát és ekkor ütközött neki a belső sávban szabályosan haladó teherautónak.

Forrás: Horváth Balázs

A vétkes sofőr nem ismerte el a felelősségét a baleset okozásáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában