Baleset

2022.10.15. 06:50

Jól összetörte magát és az autót is, majd elsétált a sofőr Gencsapátiban - fotók

Horváth Istvánné

Forrás: Horváth Istvánné

Pénteken késő este egy Skoda haladt a nyomok alapján nagy sebességgel Gencsapátiban a Hunyadi utcában, majd egy balra ívelő kanyarban lesodródott az útról, az árokba hajtott, ahol hosszasan haladt, ezután három beton kapubejáró hídnak is nekiütközött, ezeket átugratta, majd a negyedik beton elem végül megfogta a totálkárosra tört Skodát az árokban. A sofőr valószínűleg nem használta a biztonsági övet, ezért kifejelte a szélvédőt, megsérült, majd csurom véresen kiszállt az autóból. 

Az ütközés hatalmas csattanására a közelben lakók kijöttek az utcára és hívtak a segélyhívót, mivel látták a sérült sofőrt és a totálkárosra tört autót. A sofőr ezután szitkozódni kezdett, hogy miért hívták a segélyhívót a baleset miatt, majd a vérző férfi egyszerűen elsétált a helyszínről. Úgy tudjuk, hogy a balesetet szenvedett és totálkárosra tört Skodán nem volt érvényes műszaki vizsga sem és a sofőr már csak néhány tíz méterre volt az otthonától, mikor a balesetet okozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában