Baleset

2022.11.03. 22:06

Halálos baleset a megyehatár közelében - Kamionnal ütközött a személyautó Zalalövőnél - helyszíni fotók

zaol.hu

Forrás: VN/Wolf Ferenc

A baleset a 86-os elkerülő szakaszán, a Zala folyó és a Zalaegerszeg – Bajánsenye közötti vasútvonal feletti völgyhídtól északra, egy egyenes szakaszon történt. Egy osztrák rendszámú Toyota Yaris érkezett Körmend felől, s egyelőre tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, ahol ütközött a szemből érkező szlovák teherautóval. A személygépkocsiban négyen ültek, a jármű vezetője a helyszínen elhunyt. Úgy tudjuk, az áldozat mikekarácsonyfai lakos, aki Ausztriában dolgozott, s onnan tartott hazafelé. A sofőr holttestét és egy másik sérültet a tűzoltók szabadítottak ki az autóból - írja a zaol.hu.

Forrás: VN/Wolf Ferenc

A balesetben érintett személygépkocsi az úttesten maradt, ott forgalmi akadályt képezett, körülbelül fél tízig. A teherautó az ütközéstől irányíthatatlanná vált, és a menetirány szerinti jobb oldali füves területre sodródott. Miután forgalmi akadályt nem képez, ezért műszaki mentésére várhatóan péntek délelőtt kerül sor, amikor rövidebb ideig tartó újabb útlezárásra, korlátozásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában