Rendőrségi hír

2022.12.12. 10:42

Sikeres volt a rendőrségi állásbörze - videó

Közel négyszázan látogattak el a rendőrség állásbörzéjére 2022. december 8-án Szegeden. Szakmai bemutatókkal, gépjármű- és eszközkiállítással, továbbá pódiumbeszélgetésekkel készültek a szervezők.

police.hu

Forrás: police.hu

A Rendőrképző Akadémia szegedi Járőrképző Tagozatán megrendezett eseményt dr. Pozsgai Zsolt r. vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes köszöntője nyitotta meg. Ezt követően az érdeklődők megismerkedhettek a szerződéses határvadász, a rendőrjárőr, a fegyveres biztonsági őr, valamint az iskolaőr feladataival, képzésükkel, továbbá a Miskolci és Körmendi Rendvédelmi Technikumokba való jelentkezés feltételeivel.

Az állásbörzén résztvevők ún. pódiumbeszélgetések keretében hallgathatták meg az egyes munkakörök képviselőinek tapasztalatait, élményeit, valamint fegyverzettechnikai, bűnügyi-technikai, kutyás és kommandós bemutatókon vehettek részt.

Az eseményen megjelenteknek lehetőségük volt a jelentkezéssel kapcsolatos egészségügyi és pszichológiai konzultációra is - olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában