A pályán a szemük

2023.03.30. 10:27

A levegőből is ellenőrizték az M1-es autópályát a rendőrök - Főleg a kamionokat figyelték és büntettek

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálat helikopterének bevonásával földön és levegőben is ellenőrizték az M1-es autópálya vármegyei szakaszának forgalmát.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség továbbra is kiemelten kezeli az M1-es autópályán közlekedők biztonságát, ezért 2023. március 28-án a délelőtti órákban az egyenruhások a pálya vármegyei szakaszán ismételten közlekedésrendészeti ellenőrzés hajtottak végre. Az akció fókuszában ezúttal a járműszerelvények álltak, a rendőrök fokozott figyelmet fordítottak a tehergépjárművek sofőrjei által elkövetett szabályszegésekre, elsősorban az előzési tilalom megszegésére. A légi támogatással kiszűrt szabálysértők esetében nem maradtak el a – földi egységek által kiszabott – szankciók sem - írja hivatalos oldalán a rendőrség. 

A balesetek megelőzése érdekében a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet a közlekedési szabályok betartására! Az M1-es autópálya rendkívül nagy forgalmat bonyolít le, a nagy sebesség miatt pedig az itt bekövetkezett balesetek esetén nagyobb a kockázata a súlyos sérülés bekövetkezésének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában