Baleset

2023.05.10. 08:37

Figyelmetlen előzésből lett baleset Szelestén, ketten megsérültek

Kilenc balesetnél helyszíneltek a vasi rendőrök 24 óra alatt. A mai napon Vas Vármegyében indul a Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny, így kérjük, hogy fokozott figyelemmel, a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek!

police.hu

A Vas vármegyei egyenruhások 2023. május 9-én 5 óra és 2023. május 10-én 5 óra közötti időben egy, könnyű és nyolc, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél intézkedtek - írja a police.hu.

Egy szlovák állampolgár gépkocsival közlekedett 2023. május 9-én, a délutáni órákban Szeleste belterületén Vát felől Hegyfalu irányába. Haladása során a Berzsenyi Dániel utcában előzési manőverbe kezdett, melynek során későn észlelte, hogy az előtte haladó autó már megkezdte balra kanyarodását.  A balesetben a kanyarodó gépkocsi vezetője, valamint utasa – az elsődleges orvosi tájékoztatás szerint – könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában