Összesítő

2023.05.12. 11:19

Négy baleset történt a vasi utakon az elmúlt 24 órában, az egyik súlyos sérüléssel végződött

Kérik, hogy minden esetben fokozott figyelemmel, a közlekedési szabályokat, az esetlegesen megváltozott forgalmi rendet betartva közlekedjenek!

vaol.hu

Illusztráció!

A Vas vármegyei egyenruhások 2023. május 11-én 5 óra és 2023. május 12-én 5 óra közötti időben egy könnyű és egy súlyos sérüléssel járó, valamint két, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Egy sárvári férfi 2023. május 11-én, a délelőtti órákban közlekedett autójával Sárváron, a Soproni utca irányából a Sársziget utca irányába. Az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére az útkereszteződésbe hajtott, ahol összeütközött egy ott közlekedő kerékpárossal. A balesetben a biciklis férfi – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyebben megsérült. Az intézkedés során a kerékpáros férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre is sor került. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában