Összesítő

2023.05.31. 10:57

Tolatás közben sodort el teherautóval kerékpárost egy fiatal sofőr Celldömölkön

A Vas vármegyei rendőrök 2023. május 30-án 5 óra és 2023. május 31-én 5 óra közötti időben kettő, könnyű és négy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

vaol.hu

Egy sárvári fiatal 2023. május 30-án, a délelőtti órákban Celldömölk belterületén, egy gépkocsibeállóról hátramenetet hajtott végre tehergépkocsijával, amelynek során összeütközött egy, az úttesten közlekedő kerékpárossal. Az ütközés következtében a kerékpáros férfi az úttestre esett és könnyebben megsérült. A baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Celldömölki Rendőrkapitányság - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Egy söptei lakos gépkocsival közlekedett 2023. május 30-án, a délutáni órákban, a 8639-es számú úton Csepreg felől Vasasszonyfa irányába. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban későn észlelte az előtte haladó gépkocsi kanyarodási szándékát és azért, hogy az ütközést elkerülje áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy vele szemben közlekedő gépkocsival. A balesetben a Csepreg irányából közlekedő gépkocsi vezetője – az elsődleges orvosi tájékoztatás szerint – könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Forrás: Police.hu

Az elmúlt 24 órában egy ittas gépkocsivezetővel szemben is intézkedtek a rendőrök Vasváron, az Alkotmány utcában, ahol egy 62 éves sofőr anyagi káros közlekedési balesetet okozott. Az igazoltatás során alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították, vezetői engedélyét elvették és a vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában