Helyi kék hírek

2023.06.19. 10:16

Három ittas sofőrt is elfogtak a rendőrök Vasban

Egy férfi eltiltás hatálya alatt vezette járművét. A baleseti okok között kiemelkedő kockázati tényező az ittas vagy bódult vezetés. Döntsön Ön is helyesen, soha ne vezessen járművet, ha alkoholt fogyaszt!

police.hu

A hétvége alatt három olyan sofőrrel szemben is intézkedtek a rendőrök, akik szeszes ital fogyasztását követően vettek részt gépjárművükkel a közúti forgalomban. Egy helyi lakos személygépkocsival közlekedett Peresznye térségében, egy meggyeskovácsi férfi vezetői engedély nélkül indult útnak autójával, ittasan. Az ellenőrzés során mindkét férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így őket további mintavételre is előállították. Vasárnap hajnalban egy, Szombathelyen száguldozó gépkocsiról érkezett bejelentés a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A sofőrt a rendőrök a Hadnagy utcában ellenőrzés alá vonták és a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is pozitív értéket mutatott.

Mindhárom férfi vezetési jogosultsága felfüggesztésre került és velük szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A celldömölki rendőrök vasárnap, a délutáni órákban igazoltatták azt a helyi gépkocsivezetőt, aki nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel őt a Celldömölki Rendőrkapitányság már korábban eltiltotta a járművezetéstől. A 44 éves férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult - olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában