Kék hírek

2023.06.12. 10:05

Ittas vezetők a vasi utakon: az egyikük úgy szenvedett balesetet, hogy nem is vezethetett volna

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság nem győzi hangsúlyozni, hogy aki ittasan ül a volán mögé, az nemcsak magát, hanem másokat is veszélyeztet!

police.hu

Forrás: police.hu

A hétvége alatt négy olyan járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök, akik szeszes ital fogyasztását követően vettek részt gépjárművükkel a közúti forgalomban. Egy bögöti lakos motorkerékpárral közlekedett Csénye térségében, melynek során elvesztette uralmát járműve felett és motorjáról az úttestre esett. A balesetben a kétkerekű vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyosan megsérült. Az intézkedés során a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így további mintavételre is előállították. Megállapították továbbá, hogy a motoros vezetői engedéllyel sem rendelkezik. A férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, engedély nélküli vezetés és a baleset okozása miatt szabálysértési eljárás indult.

A másik három sofőrrel szemben pedig vezetői engedélyük elvétele mellett büntetőeljárás indult - olvasható a police.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában