Összegzés

2023.06.27. 09:53

Kilenc, köztük egy súlyos baleset történt a vasi utakon az elmúlt egy napban

Kilenc baleset is történt a vasi utakon, ezért kérjük, hogy fokozott óvatossággal, a szabályokat betartva közlekedjenek!

police.hu

Forrás: Horváth Balázs

Az elmúlt 24 órában két olyan sofőrrel szemben intézkedtek a vasi rendőrök, akik úgy vettek részt autójukkal a közúti forgalomban, hogy nem rendelkeztek vezetői engedéllyel. A 8-as számú főúton egy nagyatádi férfit, míg Csepregen egy szombathelyi sofőrt igazoltattak a rendőrök. Mindkét gépkocsivezetőt előállították és szabálysértési őrizetbe vették engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt - írja a police.hu.

Az elmúlt 24 órában összesen egy, súlyos és két, könnyű sérüléssel járó, valamint hat, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél helyszíneltek a vasi egyenruhások.

Egy magyarszecsődi lakos személygépkocsival közlekedett Körmenden az Ipari utcában. Haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Mátyás király utca kereszteződésébe, ahol összeütközött egy, az úttal párhuzamosan futó, kerékpárúton közlekedő biciklissel. A kétkerekűn közlekedő férfi a balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy rábapatyi lakos motorral közlekedett a 8446-os számú úton, amikor haladása során az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a 88-as számú főút kereszteződésébe, ahol összeütközött egy, ott közlekedő járműszerelvénnyel. A balesetben a motoros –az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Közlekedési baleset történt Celldömölk térségében is. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a Sághegyalja úton Celldömölk irányába, amikor haladása során későn észlelte az előtte haladó kerékpárost és nekiütközött. A biciklis a balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Celldömölki Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában