Összegzés

2023.07.20. 08:29

Rendszámcserével bukott meg egy sofőr Vas vármegyében, öt baleset is történt az elmúlt 24 órában

Rendszámcsere miatt indult büntetőeljárás egy acsádi sofőrrel szemben. Öt balesetnél is intézkedtek az egyenruhások.

Vaol.hu

Illusztráció!

A szombathelyi rendőrök a délutáni órákban, Acsádon igazoltattak egy helyi gépkocsivezetőt. Az intézkedés során megállapították, hogy az autós a gépkocsira egy másik jármű hatósági jelzését szerelte fel. A sofőrt a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Az elmúlt 24 órában egy, könnyű sérüléssel járó és négy, anyagi kárral végződött közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Főkapitányságra.

Egy salgótarjáni lakos személyautóval közlekedett Szombathelyen, a Vasút utcában, amikor haladása során elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és egy fának ütközve állt meg. A balesetben a sofőr könnyebben megsérült. Az esetet a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában