Baleset

2023.07.31. 07:23

Szlovák család autója csapódott villanyoszlopnak Pósfánál - helyszíni fotók

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Vasárnapról hétfőre virradóra, 3 óra körül egy szlovák rendszámú BMW személyautó haladt a 86-os főúton Szombathely felől Csorna irányába, amikor az autót vezető férfi Pósfánál valószínűleg elaludt vezetés közben. A BMW egy jobbra ívelő kanyarban áttért a szembejövő sávba, majd egy mély töltésen lehajtott az útról éppen két tábla között. Az autó ezután az árokban felborult, majd egy villanyoszlopnak csapódott.

Az autóban egy négytagú család utazott, mindannyian megsérültek, a mentők mindenkit a szombathelyi kórházba szállítottak. Úgy tudjuk, hogy sérüléseik nem súlyosak.

Az autóban egy néhány hónapos kölyökkutya is utazott, ő nem sérült meg a balesetben, a tűzoltók és a rendőrök nyugtatták a mentés ideje alatt. A hősies kiskutya türelmesen várta, amíg a gazdáit a mentők ellátták, majd miután kiderült, hogy mindenkit kórházba kell szállítani, a tűzoltók és a rendőrök vizet adtak a kis négylábúnak, aki ezután az autó roncsából elővett pokrócon várta, amíg biztonságos helyre tudják vinni addig, amíg a gazdáit kiengedik a kórházból.

A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt félpályán haladt a forgalom az érintett útszakaszon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában