Összegzés

2023.07.31. 12:54

Tíz baleset és három ittas vezető a hétvége mérlege a vasi utakról

Három ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a vasi rendőrök 72 óra alatt. Tíz balesetnél is intézkedniük kellett az egyenruhásoknak.

Vaol.hu

Illusztráció!

Az elmúlt 72 órában három ittas vezetővel szemben intézkedtek a rendőrök Vas vármegye útjain. Egy helyi 44 éves sofőrt Kőszegen, egy 66 éves elektromos kerékpárral közlekedő férfit Vasszilvágyon és 43 éves gencsapáti autóst vontak intézkedés alá munkatársaink. Mind a három járművezetővel szemben pozitív értéket mutatott az alkoholteszter, így velük szemben vezetői engedélyük elvétele mellett büntetőeljárást kezdeményeztek - írja hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A Vas vármegyei rendőrök a nyári hónapokban is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas, valamint bódult vezetők kiszűrésére, mivel akik így vesznek részt a forgalomban, azok magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.

Az ittasan vezetők nemcsak magukat, hanem utasaikat és a közlekedés többi résztvevőjét is veszélyeztetik.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában