Helyi kék hírek

2023.08.14. 19:16

Autós üldözés Győrben, az agresszív férfi feltételesen volt szabadlábon

A Győri Járási Ügyészség hat bűncselekmény miatt emelt vádat egy 29 éves, letartóztatott férfival szemben. Az elkövetőt korábban cserbenhagyás miatt ítélték felfüggesztett szabadságvesztésre és tiltották el a közúti járművezetéstől - írja a kisalfold.hu.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

A férfi tavaly nyáron ki akart békülni barátnőjével, de összevesztek az utcán. Késsel fenyegette a nőt, aki az autóban húzta meg magát. A vádlott mérgében a szélvédőnek dobta a kést, majd végigkarcolta a kocsi oldalát és horpadásig rúgta az ajtókat. Több mint 260 ezer forintos kárt okozott - írja a kisalfold.hu. 

Fél évvel később barátnőjével bántalmaztak egy férfit az utcán: egy másfél méteres vascsővel ütötték, rúgták és leköpték, mert a sértett elhagyta a nő lányát.

A vádlott egy hónap múlva bérbe vett egy autót, de nem vitte vissza határidőre, tovább használta. Idén márciusban Győrben veszélyes manővereket hajtott végre, hogy elmeneküljön a rendőrök elől, akik igazoltatni  akarták. Menekülése közben két autóst is közvetlen veszélybe sodort. Az autót aznap a tulajdonosa a rendőröktől sérült állapotban visszakapta.
Az írás folytatása ITT található >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában