Mindent hátrahagyott

2023.08.24. 18:00

Egy elkeseredett nő eltűnt a Fertő tó nádasában, Ego megtalálta, mielőtt megtörtént volna a baj

Az elkeseredett nő autójával a tóhoz hajtott, kiszállt, és mindenét hátrahagyva a víz felé indult.

Vaol.hu

Forrás: kisalfold.hu

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság soproni személykereső kutyája egy eltűnt, segítségre szoruló nőt talált meg a Fertő tónál - írja a kisalfold.hu.

Egy biztonsági őr hívta a rendőrséget  augusztus 18-án kora este, azzal, hogy egy hölgy bajba került a Fertő tónál. Az elkeseredett nő autójával a tóhoz hajtott, kiszállt, és a víz felé indult. Mire a biztonsági őr a gépkocsihoz ért, a nő – hátrahagyva a járműben minden személyes dolgát – eltűnt a nádasban.

A rendőri egységek késlekedés nélkül a helyszínre siettek, és segítségül vitték Egót is, Tremmel Nándor rendőr főtörzszászlós négylábú bajtársát. A hölgyet másfél óra múlva, a gépkocsijától 1 kilométerre, a nádas területén találta meg épségben a kutya, így időben nyújthattak neki segítséget.

"A rendőrség kötelékében a személykereső kutyáink kiemelkedően teljesítenek. Szagolnak és Védenek!" - írta a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában