Két lövéssel válaszolt a kérdésre

2023.08.03. 10:50

Újabb részletek derültek ki a zalaegerszegi lövöldözésről: ismerősére rántott fegyvert

Ismerősére adott le két lövést gáz-riasztó fegyverrel a 46 éves férfi, a rendőrök őrizetbe vették, kezdeményezték letartóztatását.

Vaol.hu

Forrás: ZVRFK

A rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Sznopek Veronika őrnagy a zaol.hu érdeklődésre további részleteket osztott meg a szerdán délelőtt fél tizenegy körül az egerszegi Széchenyi téren történtekről. E szerint a 46 éves zalaegerszegi férfi a buszmegállónál a Kossuth utca felé tartott, amikor ismerőse rászólt: mi van, meg se ismersz? A megszólított pár lépést megtett, majd a hátizsákjából elővette a gáz-riasztó fegyverét és 10 méterről két lövést adott le a másik férfi felé, azán elsétált. Nem jutott messzire, mert elfogták a rendőrök, akik a lövöldöző lakóhelyét is átvizsgálták, és újabb gáz-riasztó fegyvert találtak, valamint tucatnyi lövedéket. A 46 éves férfit garázdaság vétsége miatt hallgatták ki, tekintettel arra, hogy a lövéseknek több szemtanúja volt, akikben mindez komoly riadalmat keltett.  Sérülést nem okoztak a lövések, a 46 éves férfi nem adott magyarázatot a tettére.

Az esetről korábban ITT írtunk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában