Összegzés

2023.09.07. 09:05

Hét baleset történt a vasi utakon az elmúlt 24 órában, két ittas sofőrt is fogtak a rendőrök

Egy, könnyű sérüléssel járó, valamint hat, anyagi kárral végződött közlekedési baleset történt vármegyénkben az elmúlt 24 órában.

Vaol.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek az egyenruhások a 8-as számú főúton, a délelőtti órákban. Egy vasvári sofőr személygépkocsival közlekedett Rábahídvég felől Egyházashollós irányába. Haladása során későn észlelte az előtte forgalmi okból lassító, majd megálló járművet és azért, hogy az ütközést elkerülje jobbra kormányozta autóját. A manőver során elvesztette az uralmát járműve felett, lesodródott az útról és a vízelvezető árokba csapódott. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a gépkocsi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. Az esetet a Vasvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja - írja hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Az elmúlt 24 órában két olyan járművezetővel szemben is intézkedtek a vasi rendőrök, akik ittas állapotban ültek a volán mögé. Egy sofőr anyagi kárral végződött közlekedési balesetet okozott Sorokpolányban, egy másik autóst Vépen igazoltattak a rendőrök. A helyszínen mindkét gépkocsivezető vezetői engedélyét elvették az egyenruhások és velük szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában