Nagy erőkkel

2023.09.12. 07:22

Izzanak a bálák Bajánsenyén - Irányított égetést tartanak a tűzoltók - frissítve

A Rákóczi úti gazdasági épületben keletkezett tűz.

Vaol.hu

Továbbra is nagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók a bajánsenyei bálatűz megfékezésében. Úgy tudjuk, a tüzet eloltani szinte lehetetlen, ezért a szakemberek az irányított leégetés mellett döntöttek.

Még oltják azt a tüzet, amely hétfőn keletkezett Bajánsenye határában, a Rákóczi út mellett. Mintegy kétszázötven-háromszáz négyzetméteren szénabálák égnek egy gazdasági épületben. A zalaegerszegi, a lenti, a szentgotthárdi és a szombathelyi hivatásos tűzoltók a Vas vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoznak a helyszínen. A munkálatokat erőgép is segíti - olvasható a katasztrofavedelem.hu-n.

Előzmény:

Mezőgazdasági épületben tárolt kockabálák égnek Bajánsenyén, a Rákóczi út mellett. A lenti hivatásos, valamint az őriszentpéteri és magyarszombatfai önkéntes tűzoltók két vízsugárral oltják a még égő, izzó bálákat - írja a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában