Baleset

2023.10.10. 19:20

Felborult egy autó Rábahídvég közelében, egy gyerek került kórházba - fotók

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Kedden délután egy Renault személyautó haladt Sorokpolány felől Rábahídvég irányába, amikor a jármű az esőben megcsúszott egy jobbra ívelő kanyarban, majd jobbra letért az útról és a magas töltésen lehajtva felborult. Az autóban hárman utaztak, egy 8 éves gyerek és a szülei. A mentők a gyermeket könnyebb sérülésekkel szállították kórházba a helyszínről.

A műszaki mentés idején kisebb kocsisor torlódott fel a helyszínen, egy menetrend szerinti busz sofőrje pedig nehezményezte, hogy miért kell az autómentővel az úton megállni arra a néhány percre, amíg a felborult autót kimentik. Bár tényleg csak néhány percről volt szó, a sofőr szitkozódva vette tudomásul, hogy a rendőrök nem engedték tovább a buszt, és még az sem hatotta meg a sofőrt, hogy fizikailag sem fért volna el a mentést végzők mellett a busszal. A buszos végül néhány perc várakozás után továbbhaladhatott, ezt válogatott szitkozódások közepette tette meg.

Nem sokkal később két személyautó vezetője is elbambult és az út helyett a mentést nézték menet közben, itt centimétereken múlt egy ráfutásos baleset.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában