Összegzés

2023.10.16. 14:33

Motorkerékpárokat szállított a balesetet szenvedett kisteher Molnaszecsődnél

Balesetekhez és fakidőlésekhez is riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat a hétvégén.

Vaol.hu

Rakomány nélküli kamion és egy személyautó ütközött össze pénteken délután a szombathelyi Söptei úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a személyautót, valamint megszüntették a forgalmi akadályt. 

Motorkerékpárokat szállító kisteher tért le az úttestről, döntött közvilágítási oszlopot és az árokban állt meg szombaton délután a molnaszecsődi Petőfi úton. A körmendi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, valamint megszüntették az üzemanyagfolyást. 

Elhagyta az úttestet tegnap reggel egy személyautó és az oldalára borulva állt meg a 86-os főúton, Szombathely közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, valamint kerekeire állították. A gépjármű forgalmi akadályt nem képezett. 

Két fenyő és két akác borult az útra vasárnap reggel Nagykölked közelében. A körmendi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel feldarabolták a fákat, és kézi erővel eltávolították őket a közútról - közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában