Közlekedés

2023.10.20. 17:56

Motoros ütközött autóval Szombathely határában, ismét balra kanyarodásból lett baleset - fotó

Horváth Istvánné

Forrás: HI

Pénteken délután egy Nissan személyautó haladt Szombathelyen az Ipari úton, ahonnét a sofőr balra, a 87-es főút várost elkerülő szakaszára akart kanyarodni. A sofőr nem vette észre, hogy neki balról, a védett úton egy Honda motorkerékpár érkezik, ami elé kikanyarodott. A két jármű összeütközött, a motor a Nissan alá szorult. A balesetben a motoros könnyebben megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A mentés és a helyszínelés ideje alatt rendőri irányítás mellett haladt a forgalom, torlódás alakult ki az érintett útszakaszon.

Számtalan esetben számoltunk már be erről az útszakaszról hasonló balesetről, ahol az Ipari útról a forgalmas 87-es útra történő balra kanyarodás közben történt baleset. A közelben, a Rozsnyó utcában a balra kanyarodás megtiltása óta a balesetek száma is jelentősen lecsökkent. Reméljük, hogy ezen az úton is hasonló tiltást vezetnek be, hiszen könnyedén, minimális kerülőt okozva megoldható lenne ez, amivel a kereszteződés biztonsága jelentősen javulna.

Forrás: HI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában