Baleset

2023.10.31. 11:36

Súlyos baleset Jáknál, egy gyerek is megsérült - helyszíni fotók, videó

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Kedden délelőtt súlyos közlekedési baleset történt Szombathely és Ják között. Információink szerint egy Renault kisteherautó haladt Ják felől Szombathely irányába, amikor egy erősen jobbra ívelő kanyarban a jármű megcsúszott, majd áttért a szembejövő sávba, ahol összeütközött egy szemből szabályosan érkező Opel személyautóval. Az ütközés után mindkét jármű megpördült, az Opel az út melletti területen állt meg.

Mindkét jármű vezetője beszorult a roncsokba, őket a szombathelyi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. Az Opelt vezető férfit és a Renault vezetőjét a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az Opel első ülésen ülésmagasítóban, bekapcsolt biztonsági övvel utazó 11 év körüli fiú könnyebben sérült, őt is kórházba szállították.

 

A mentés és a helyszínelés idején teljes útlezárás volt az érintett útszakaszon, később félpályán, váltakozó irányban megindult a forgalom.

Ezen az útszakaszon nagyon sok hasonló baleset történik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában