Baleset

2023.10.26. 11:05

Terhes nő sérült meg a Szombathely határában történt balesetben - helyszíni fotók, videó

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Csütörtökön délelőtt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Szombathely határában a 87-es számú főút várost elkerülő szakaszán a Söptei út és az Ipari út között. Egy a Söptei út felé tartó Iveco kisteherautó állt meg a feltorlódott kocsisor végén a 87-es úton, amikor egy Audi személyautó érkezett vele egyirányban, de a sofőr figyelmetlen volt és későn vette észre az előtte álló autókat.

Forrás: Horváth Balázs

Az Audi vészfékezett, majd hosszú féknyomot húzva maga után az Iveco hátuljába csapódott. A balesetben az Audit vezető terhes nő megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy a 9. hónapban járó kismama használta a biztonsági övet, ezért csak könnyebben sérült a balesetben.

Forrás: Horváth Balázs

A mentés és a helyszínelés idején az egyik forgalmi sávot le kellett zárni, a forgalom váltakozó irányban haladhatott csak egy sávon, ezért nagyobb torlódás alakult ki a környéken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában